Starterspakket
medico che stagione 7 rilascio di dvd http://pilloleitalia.net/acquistare-nolvadex/ Wells fargo tasso d'interesse conto di risparmio

Het Nylson Starterspakket: Snel en voordelig uw huisstijl en website

Bent u een starter en heeft u snel een huisstijl en eventueel een website nodig? Marketing- en reclamebureau Nylson biedt u nu twee voordelige starterspakketten:

    • Starterspakket 1: ontwerp logo en huisstijl (briefpapier, enveloppen en visitekaartjes) vanaf € 550,- (excl. BTW)
    • Starterspakket 2: ontwerp logo huisstijl (briefpapier, enveloppen en visitekaartjes) en ontwerp website vanaf € 955,- (excl. BTW) 

 

Een nieuw bedrijf: handig starterspakket voor uw huisstijl en website

Elk bedrijf heeft een logo en huisstijl nodig, maar waarom eigenlijk? Met een logo en bijbehorende huisstijl of zoals het woord “corporate identity” al zegt, geeft u uw bedrijf hiermee een identiteit. Klanten onthouden uw naam beter als u er een beeldmerk bij heeft. U kunt bovendien in uw logo weergeven wat uw bedrijf precies doet. Kleur, typografie, en vorm zijn bepalend voor uw corporate identity. Uw logo kan strak en zakelijk zijn of juist levendig en kleurrijk.

Ook voor projecten wordt vaak een logo gebruikt om het project meer herkenning te geven, denk hierbij aan vastgoedprojecten, maar bijvoorbeeld ook aan apps.

Uw bedrijf snel online

Tegenwoordig heeft bijna elk bedrijf wel een website. 84% van de Nederlandse bedrijven profileert zich al online. Ook het merendeel van de mensen zit op internet: 92% van alle Nederlanders van 13 jaar of ouder heeft thuis toegang tot internet. Het is dus belangrijk om ook online aanwezig en goed vindbaar te zijn.

Met een website kunt u uw bedrijf op een goede manier online positioneren, uw producten presenteren en snel contact tussen uw klanten en u bewerkstelligen. Een website moet de uitstraling van uw bedrijf hebben en professioneel ogen. Bovendien moet een klant op uw website snel en eenvoudig bij de door hem/haar gewenste informatie kunnen komen.

Wanneer u uw bedrijf dus goed in de markt wil zetten, heeft u met onze voordelige starterspakketten al een prima basis in handen.

Wilt u meer weten?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Veiligheidscode