Databasemarketing
medico che stagione 7 rilascio di dvd http://pilloleitalia.net/acquistare-nolvadex/ Wells fargo tasso d'interesse conto di risparmio

Snel nieuwe klanten...

 

databasemarketingIs Database-marketing iets voor u?

De afgelopen jaren hebben we ons verdiept en ontwikkeld in database marketing. Uit de vele succesvolle trajecten die we hebben vervuld, hebben we een uniek concept ontwikkeld om een prospectdatabase bijzonder gericht op te zetten. 

 

Het traject bestaat uit de volgende stappen:

 

1. Aanleveren

U levert, uiteraard op basis van vertrouwelijkheid, uw klantendatabase aan ons aan.

2. Verrijken

Wij voorzien de database van bepaalde kenmerken op basis waarvan we de database kunnen analyseren. Denk hierbij aan branche, aantal medewerkers, omzet, etc.

 

3. Spiegelen

Op basis van de gestelde criteria gaan wij op zoek naar bedrijven die overeen komen met de huidige klanten in regionale, landelijke of internationale databases.

4.Benaderen

Uit uw klantendatabase is een nieuwe prospect-database ontstaan, waarmee u zelf aan de slag kunt. Of u laat dit aan ons over.

 

Deze methode is succesvol gebleken, omdat u via deze weg prospects benadert in wiens vakgebied u al ervaring heeft. Het wordt daardoor voor uw accountmanagers veel gemakkelijker om een gericht aanbod te doen. En zij weten hoe ze de prospects het beste kunnen benaderen!

 

Wilt u meer weten?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Veiligheidscode