Apps
medico che stagione 7 rilascio di dvd http://pilloleitalia.net/acquistare-nolvadex/ Wells fargo tasso d'interesse conto di risparmio

Een app is een klein programmaatje voor een smartphone of tablet. Daarbij is er onderscheid tussen de verschillende besturingssystemen, met name Android, I-OS (voor I-pad / I-phone) en Windows. Er zijn drie soorten apps:

  • de web app: dit is vaak de mobiele versie van een website, deze is dan speciaal vormgegeven om snel te werken op een klein scherm.
  • de native app: deze apps worden op de smartphone of tablet zelf geinstalleerd. Deze kunnen gedownload worden.Ze zijn gemaakt voor een specifiek mobiel besturingssysteem en ze worden verhandeld in een daaraan gerelateerde webwinkel, zoals App Store (Apple), Google Play, Windows Phone Store en BlackBerry App World. Deze native apps kunnen gebruik maken van de functionaliteiten die al op de smartphone of tablet aanwezig zijn zoals gps, camera, gyroscoop, NFC, touchscreen, audio en het bestandssysteem.
  • de hybride app: dit is een mix van de twee bovenstaande apps, veelal wordt de inhoud van een hybride app aangevuld door een website.

Een app moet iets te bieden hebben voor zowel u als uw klanten. U kunt met een app uw klanten extra service bieden door:

  • te informeren;
  • bepaalde acties eenvoudiger/directer te maken;
  • iets extra’s te bieden in de vorm van een handige tool.

 

Er zijn natuurlijk ongekend veel mogelijkheden op het gebied van apps. Wat specifiek handig is voor u kunnen we samen met u bekijken.

 

 

 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
apps-8
 

 

Wilt u meer weten?

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Veiligheidscode